Pe pagina oficiala de facebook a OnePlus din India a fost publicata o imagine care indica faptul ca viitorul smartphone intitulat OnePlus X va fi prezentat oficial pe data de 29 Octombrie.

oneplus x teaser

Se asteapta ca OnePlus X sa fie un smartphone cu ecran de 5 inch si rezolutie 1920×1080. La interior e posibil sa regasim un procesor quad core Qualcomm Snapdragon 801 sau un octa core MediaTek MT6795, 3GB RAM si o baterie cu capacitatea de 2450 miliamperi.

In zona de fotografie, smartphone-ul cel mai probabil va fi echipat cu camera principala de 13 Megapixeli si camera frontala de 8 Megapixeli. Conform unor imagini neoficiale publicate recent, OnePlus X are un design minimalist. Marginile telefonului par a fi din metal.

oneplus x 8 oneplus x 7

Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).