In cadrul unui eveniment Samsung cea a avut loc in India, producatorul sud coreean a anuntat lansarea smartphone-ului Samsung Z3. Device-ul include sistem de operare Tizen (dezvoltat de Samsung) si va fi disponibil pe piata din India din saptamanile urmatoare la pretul de aproximativ 130 dolari.

Samsung Z3 are in dotare un ecran Super AMOLED de 5 inch cu rezolutia 1280×720. La interior avem procesor quad core de 1.3GHz, 1GB RAM, 8GB stocare si baterie de 2600 miliamperi. Telefonul include slot microSD ce permite adaugare de card cu capacitatea de pana la 128GB. Pe partea din spate Samsung Z3 are o camera foto de 8 Megapixeli iar pe zona frontala o camera de 5 Megapixeli.

De mentionat e ca smartphone-ul este Dual SIM, insa nu ofera suport pentru conectivitatea 4G LTE.

samsung z3 3

Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).