Un nou smartphone Meizu si-a facut recent aparitia pe Internet. Telefonul apare sub numele de Meizu Blue Charm Metal, denumirea acestuia nefiind confirmata oficial.

Smartphone-ul pe langa varianta de culoare albastra, va include modele si de alte culori. Mai mult ca sigur acestea vor purta o alta denumire.

Conform informatiilor aparute, Meizu Blue Charm Metal va include ecran de 5.5 inch Full HD, procesor octa core de 2GHz, 2GB RAM, 16GB stocare interna si slot microSD. Smartphone-ul are o grosime de 8.2 milimetri si include carcasa din metal. Camera foto principala este de 13 Megapixeli.

Noul telefon cel mai probabil va fi prezentat oficial pe data de 21 Octombrie.

meizu 1

meizu 2

Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).