Xiaomi Mi Pad 2 1

Producatorul chnez Xiaomi a anuntat ca va oferi foarte curand o varianta cu Windows 10 a tabletei Xiaomi Mi Pad 2. Modelul original de Mi Pad 2 vine cu sistem de operare Android si specificatii excelente.

Dupa parerea mea tableta este una foarte reusita iar faptul ca in cateva zile vom avea un model de Mi Pad 2 cu sistem de operare Windows mi se pare un lucru foarte bun.

Tableta celor de la Xiaomi are design asemanator cu iPad Mini. Spatele este din metal iar partea din fata are un ecran cu diagonala de 7.9 inch cu rezolutia 2048×1536. Ecranul clar are rezolutie mare perfecta pentru a urmari filme, juca jocuri etc.

Xiaomi Mi Pad 2 2

In interior s-a pus hardware cu performante bune. Xiaomi Mi Pad 2 are instalat procesor quad core puternic Intel Atom X5-Z8500 pe 64bit de 2.2GHz.

Procesorul performant este ajutat de 2GB RAM si placa video Intel HD Graphics. Un mare plus pentru gadget e faptul ca include port USB de tip C de mare viteza.

Gratie acestui port transferul de fisiere cat si incarcarea bateriei se face rapid. Legat de baterie, aceasta este una mare de 6190 miliamperi.

Xiaomi Mi Pad 2 cu sistem de operare Android este o tableta foarte atractiva. Cand modelul va primi varianta cu Windows, gadget-ul va deveni si mai interesant.

Xiaomi Mi Pad 2 3

Xiaomi Mi Pad 2

Xiaomi Mi Pad 2 4

Via: Gsmarena.com Sursa: Xiaomi.cn

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).