apple watch hermes 4

Ceasul inteligent al celor de la Apple s-a lansat de ceva vreme. Anul trecut prin luna Octombrie Apple a anuntat ca a incheiat un parteneriat cu firma franceza Hermes pentru realizarea de bratari din piele pentru Apple Watch. Noua varianta denumita Apple Watch Hermes a inceput sa fie vanduta pe site-ul oficial Apple.

Ca si aspect eu sunt de parere ca ceasul arata super bine. Bratara din piele este de o calitate foarte ridicata si vine in diverse culori.

apple watch hermes

Ceasul are carcasa din metal foarte bine lucrata. Partea din fata are un ecran mare pe care pot fi afisate diverse cadrane de ceasuri foarte aratoase. Acestea pot fi selectate de catre utilizator.

apple watch hermes 2

Apple Watch Hermes este cu siguranta un gadget cu aspect deosebit. Ceasul inteligent in editie Hermes are insa o mare problema. Dupa parerea mea este mult prea scump pentru ceea ce ofera. Cel mai ieftin model costa 1100 dolari iar pretul urca pana la 1500 dolari.

apple watch hermes 3

Cel mai scump model de Apple Watch Hermes are bratara foarte lata iar aceasta include cusuturi realizate manual. Oricat de speciala ar fi bratara, eu nu gasesc nici o explicatie pentru pretul exagerat de 1500 dolari.

Sursa: Apple.com

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).