Silverstone ES01 1

Gadget-ul pe care urmeaza sa-l prezint are o utilitate fenomenala. Este vorba despre o telecomanda fara fir cu care poti porni, opri si inclusiv restarta calculatorul tau. Asta e valabil doar pentru calculatoarele de tip dektop.

Spun acest lucru deoarece telecomanda Silverstone ES01 poate functiona doar daca instalezi pe placa de baza a PC-ului tau placuta pe PCI Express x1 oferita standard. Exista varianta de Silverstone ES01 si cu placuta compatibila cu slotul PCI de pe placa de baza.

Silverstone ES01 9

Odata ce placuta este instalata in slotul PCIe/PCI, cablurile care ies din ea trebuie conectate la placa de baza.

Silverstone ES01 5

Telecomanda functioneaza prin tehnologie wireless de 2.4GHz. Pe telecomanda avem buton de pornire/oprire si reset. Langa butonul de pornire/oprire avem un LED care se aprinde in rosu cand calculatorul este pornit.

Silverstone ES01 este dupa parerea mea genul de gadget pe care trebuie sa il ai. Utilitatea lui e pur si simplu incredibila. Pretul de aproximativ 17 dolari eu zic ca e destul de bun. Gadget-ul se va vinde incepand cu 28 Ianuarie. Sper din tot sufletul sa ajunga si in Romania.

Silverstone ES01 3

Silverstone ES01 7

Silverstone ES01 2

Sursa: Hexus.net

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).