Western Digital, manufacturier de solutii pentru stocare dedicate PC-urilor si device-urilor mobile, a lansat un nou hard disk extern de dimensiuni mici si capacitate de stocare impresionanta.

Western Digital My Passport Ultra 1

Hard disk-ul adopta numele de Western Digital My Passport Ultra si furnizeaza 4TB pentru a stoca tot ceea ce-ti doreste inima: filme, poze, jocuri, muzica etc.

Device-ul are profil slim si incape fara probleme in buzunarul de la pantaloni. Carcasa confectionata din plastic este disponibila in 4 culori: albastru, negru, visiniu si alb.

My Passport Ultra este compatibil cu standardul USB 3.0. Sunt oferite viteze de pana la 5GB/s. Datele stocate pe hard disk beneficiaza de protectie avansata gratie criptarii pe 256-bit.

In plus, utilizatorul poate programa din suita software inclusa, backup-uri pentru anumite fisiere, directoare sau pentru tot continutul stocat. Din software-ul furnizat de Western Digital se poate realiza backup direct in serviciul de stocare in cloud, Dropbox.

Device-ul cantareste doar 230 grame si este compatibil cu sisteme Windows si MAC. Western Digital My Passport Ultra de 4TB vine cu garantie de 3 ani si poate fi achizitionat la pretul de 160 dolari.

Western Digital My Passport Ultra 2

Via: Fonearena.com Sursa: Wdc.com

ABOUT THE AUTHOR:

Imi plac gadget-urile, in special cele echipate cu Android. Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt phablet-urile si tabletele. Zi de zi folosesc un fost flagship, in speta smartphone-ul HTC U Ultra. M-am intors la HTC :) Nu ratez insa sansa de a butona gadget-uri si din afara ecosistemului Android.