SanDisk a anuntat cardul microSD de 256GB SanDisk Extreme UHS-I. In acest moment, modelul este cel mai rapid card de 256GB din lume.

SanDisk Extreme UHS-I

SanDisk Extreme UHS-I livreaza viteze de citire si scriere cu valori foarte bune. Cardul inregistreaza viteza de citire de pana la 100MB/s. In cazul copierii de fisiere si date, cardul microSD atinge viteze de maxim 90MB/s.

Cifrele sunt foarte bune, insa nu la fel de impresionante cu cele atinse de cardul microSD lansat tot de SanDisk la sfarsitul lunii Februarie, SanDisk Extreme PRO. Viteza atinsa in test a fost de 275MB/s. Modelul este disponibil in capacitati de 64GB si 128GB.

Revenind la cardul SanDisk Extreme UHS-I, device-ul poate rezista in cele mai grele conditii. El suporta cu succes temperaturi ridicate, socuri puternice si inclusiv scufundari in apa.

Cei 256GB sunt ideali pentru a stoca clipuri video la calitate HD cat si muzica in format FLAC. Cardul functioneaza in aproape orice smartphone, tableta de noua generatie.

SanDisk Ultra UHS-I

In afara de acest model, SanDisk a introdus si o varianta cu performante o ideea mai scazute. SanDisk Ultra UHS-I furnizeaza aceeasi capacitate de 256GB, insa viteza de citire coboara la valoarea de 95MB/s. (100MB/s pentru modelul mai rapid). Acest model este rezistent si el la apa, socuri si temperaturi ridicate.

SanDisk Extreme UHS-I 256GB va fi lansat spre comercializare in preajma lunii Octombrie la pretul de 200 dolari. Celalalt model de 256GB, SanDisk Ultra UHS-I va debuta comercial incepand cu luna August la pretul de 150 dolari.

Sursa: Fonearena.com

ABOUT THE AUTHOR:

Imi plac gadget-urile, in special cele echipate cu Android. Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt phablet-urile si tabletele. Zi de zi folosesc un fost flagship, in speta smartphone-ul HTC U Ultra. M-am intors la HTC :) Nu ratez insa sansa de a butona gadget-uri si din afara ecosistemului Android.