SandDisk este un producator specializat pe solutii de stocare dedicate PC-urilor si device-urilor mobile. Recent compania americana a scos pe piata un stick de memorie foarte util celor care detin acasa atat device-uri mobile cu sistem de operare iOS cat si laptop-uri sau sisteme desktop cu Windows.

SanDisk iXpand 1

Gadget-ul este numit de producator, SanDisk iXpand. Stick-ul de memorie are in echipare atat conector Apple Lightning compatibil cu tablete iPad si iPhone-uri, cat si port USB 3.0 ce functioneaza pe sisteme Apple MAC sau calculatoare cu Windows.

Memoria este accesoriul ideal cand doresti sa iei cu tine muzica preferata sau clipurile video. Modelul de top dispune de 128GB capacitate stocare, ceea ce este mai mult decat suficient pentru a stoca colectii intregi de muzica in format MP3 si filme cu rezolutie HD/Full HD.

SanDisk iXpand 2

SanDisk iXpand este oferit doritorilor si in variante de 16GB, 32GB si 64GB. Sitck-ul este confectionat in mare parte din metal si cantareste doar 5.3 grame.

Pentru posesorii de gadget-uri cu iOS (iPad, iPhone), iXpand integreaza aplicatie utila pentru colectia de poze, muzica si clipuri video.

Vitezele de transfer pe USB 3.0 sunt de pana la 90MB pe secunda la citire (copiere de pe memorie pe PC) si in jur la 40MB pe secunda la scriere (copiere de pe PC pe memorie).

SanDisk iXpand 3

Preturile pentru SanDisk iXpand pornesc de la 60 dolari pentru modelul de 16GB si urca pana la 150 dolari pentru varianta de 128GB capacitate.

Via: Fonearena.com

ABOUT THE AUTHOR:

Imi plac gadget-urile, in special cele echipate cu Android. Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt phablet-urile si tabletele. Zi de zi folosesc un fost flagship, in speta smartphone-ul HTC U Ultra. M-am intors la HTC :) Nu ratez insa sansa de a butona gadget-uri si din afara ecosistemului Android.