sony 3

Pe site-urile aplicatiilor de testare a device-urilor mobile, GFXBench si Geekbench, si-a facut aparitia un smartphone Sony care inca nu a fost confirmat oficial de catre producator. Smartphone-ul apare listat ca si Sony E5663 iar conform informatiilor aparute, avem de-a face cu un telefon de dimensiuni compacte cu specificatii excelente.

Ecranul are diagonala de 4.6 inch iar rezolutia este de 1920×1080. Procesorul e de origine MediaTek iar modelul este un octa core MT6795 cu frecventa la 1.9GHz. Alte specificatii hardware includ: 3GB memorie RAM, 16GB stocare interna, camera foto principala de 20.7 Megapixeli si camera frontala de 13 Megapixeli. Pe partea de software, avem sistemul de operare Android 5.0 Lollipop.

Avand in vedere camera frontala de 13 Megapixeli, este foarte probabil sa avem de-a face cu un smartphone Sony din seria Xperia axat in principal pe pozele de tip selfie. Sony in acest moment are in portofoliu un astfel de telefon si anume Xperia C4.

sony 1

sony 2

Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).