iphone 6

Luna Septembrie este perioada preferata a companiei americane Apple de a lansa noi telefoane iPhone. Nu mai este mult pana atunci si din cate se pare, conform unor informatii aparute recent, Apple a demarat productia urmatorului iPhone si anume iPhone 6s. Conform zvonurilor noul telefon va include functia Force Touch.

Aceasta functie a fost introdusa pentru prima oara pe smartwatch-ul Apple Watch. Tehnologia Force Touch este prezenta si pe noul MacBook si MacBook Pro. Zvonurile indica de asemenea faptul ca noul iPhone 6s, datorita includerii tehnologiei Force Touch, va fi putin mai gros si mai greu decat iPhone 6.

Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).