In mediul online au aparut informatii in ceea ce priveste posibilele specificatii ale smartphone-ului Samsung Galaxy S5 Neo. Aceste informatii au aparut in urma listarii telefonului ca fiind disponibil la precomanda pe un site din Cehia la pretul de aproximativ 440 euro. Livrarile urmeaza a fi onorate incepand cu data de 3 Iulie. Pana Samsung nu face o confirmare oficiala a acestor date, inca nu este nimic sigur.

Conform site-ului ceh, Samsung Galaxy S5 Neo este echipat cu ecran de tip Super AMOLED cu diagonala de 5.1 inch si rezolutie Full HD (1920×1080). Platforma hardware este reprezentata de procesorul octa core Exynos 7580 cu frecventa la 1.6GHz, placa grafica Mali-T720 si 2GB RAM memorie.

Avem de asemenea 16GB stocare interna, slot microSD si o baterie de 2800 miliamperi. Camera foto principala de pe smartphone este de 16 Megapixeli iar sistemul de operare preinstalat este Android 5.1.

galaxy s5 neo 1

galaxy s5 neo 2

galaxy s5 neo 3

Sursa 1 Sursa 2

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).