vertu

Pe site-ul aplicatiei de testare a device-urilor mobile, Geekbench, au aparut informatii ce fac referire la specificatiile hardware ale telefonului de lux Vertu V06. Inca nu se cunosc detalii legat de cand va fi lansat device-ul in mod oficial.

In trecut cu ce ieseau in evidenta telefoanele mobile Vertu erau materialele folosite la constructie. Insertii de aur, cristale si alte metale pretioase, toate acestea urcau pretul telefonului in jurul valorii de 4000-5000 Euro. Cu toate ca aveau o constructie impecabila, telefoanele Vertu aveau specificatii hardware foarte slabe. Din cate se pare noul model, Vertu V06, va schimba acest lucru.

Conform informatiilor aparute pe site-ul Geekbench, telefonul va include procesor octa core Qualcomm Snapdragon 810 si 4GB RAM DDR4. Smartphone-ul ruleaza sistemul de operare Android 5.1.1.

Inca nu sunt detalii despre diagonala ecranului si rezolutia acestuia. Avand in vedere specificatiile hardware de top plus materialele de lux care vor fi folosite la constructia smartphone-ului, Vertu V06 cu siguranta va avea un pret exagerat.

geekbench

Sursa 1 Sursa 2

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).