Urmatorul smartphone Oppo, A51, din cate se pare va fi lansat oficial spre sfarsitul lunii Iulie. Aceste scurgeri de informatii au aparut recent iar pe langa perioada de lansare avem si un pret de achizitie. Oppo A51 va fi comercializat la pretul de 273 dolari.

In zona de hardware smartphone-ul Oppo este echipat cu procesor quad core Qualcomm Snapdragon 410 si placa video Adreno 306. Avem 2GB RAM si 16GB stocare interna. Ecranul lui Oppo A51 are diagonala de 5 inch si rezolutia 1280×720.

Camera frontala de pe device are un senzor de 5 Megapixeli iar camera principala este de 8 Megapixeli. In zona conectivitatii, smartphone-ul este dual SIM si ofera suport pentru conexiunea 4G LTE. Sistemul de operare preinstalat este Android 5.1 cu interfata Color OS 2.1 iar bateria din dotare are capacitatea de 2420 miliamperi.

oppo 1

oppo 2

oppo 5

Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).