lumia

Urmatoarele smartphone-uri Microsoft din seria Lumia, 940 si 940 XL, conform unor zvonuri aparute recent, fiecare dintre ele va avea pret mai ridicat decat actualul iPhone 6 si inclusiv decat Samsung Galaxy S6. Daca acest zvon se dovedeste a fi adevarat, noile smartphone-uri Microsoft trebuie sa fie cu adevarat speciale din punct de vedere al constructiei, design-ului si al specificatiilor hardware.

Microsoft Lumia 940 si 940 XL e posibil sa includa 3GB RAM, 32GB stocare interna, camera principala de 20 Megapixeli PureView cu blitz LED triplu si camera frontala de 5 Megapixeli. De mentionat este ca ambele smartphone-uri cel mai probabil vor avea carcasa din material policarbonat si scanner de iris.

Microsoft Lumia 940 va avea ecran de 5.2 inch Full HD si procesor cu 6 nuclee Qualcomm Snapdragon 808 iar Lumia 940 XL va include un ecran de 5.7 inch cu rezolutia 2560×1440 si procesor Qualcomm Snapdragon 810.

Noile telefoane Microsoft Lumia se asteapta a fi lansate pe la inceputul lunii Noiembrie.

Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).