Specificatiile urmatorului smartphone al companiei chineze Meizu si-au facut aparitia pe internet. Meizu MX5, ce urmeaza a fi lansat in mod oficial pe data de 30 Iunie, a aparut in baza de date a aplicatiei de testare GFXBench.

meizu 1

Conform informatiilor aparute, Meizu MX5 are ecran cu diagonala de 5.5 inch si rezolutie Full HD (1920×1080), procesor octa core MediaTek MT6795T cu frecventa la 2.1GHz, placa grafica PowerVR G6200, 3GB RAM memorie si 16GB stocare interna.

Camera foto principala este de 20 Megapixeli si include blitz de tip LED. Ea este capabila de filmare video la rezolutie 4K (3840×2176). Camera frontala are un senzor de 5 Megapixeli si pemite filmarea la rezolutie 1080p. Sistemul de operare instalat pe device este Android 5.0.1.

Pana la data lansarii a smartphone-ului Meizu MX5 mai este exact o saptamana. Cel mai probabil acestea sunt specificatiile telefonului, insa nimic nu este sigur pana la lansarea oficiala.

Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).