LG Band Play este noul smartphone anuntat de catre mare companie coreeana. Acest telefon este dedicat in mare masura celor ce asculta muzica lor preferata pe device-uri mobile. Spun acest lucru deoarece LG Band Play are in dotarea standard casti de o calitate ridicata denumite LG QuadBeat 3. Pe langa asta smartphone-ul este echipat cu difuzor ce are puterea de 1 watt.

Telefonul va fi lansat pe piata din Coreea de Sud saptamana aceasta. Pretul este de aproximativ 356 dolari.

Specificatiile hardware incadreaza smartphone-ul peste zona de buget. Avem un ecran cu diagonala de 5 inch si rezolutie 720p (1280×720), procesor quad core Qualcomm Snapdragon 410, 2GB RAM, 16GB stocare interna si slot microSD.

Sistemul de operare ce se regaseste pe device este Android 5.1 Lollipop. Camerele foto din dotare sunt de 13 Megapixeli, cea principala, si de 5 Megapixeli, cea frontala. Camera principala include auto focus cu laser. Bateria ce echipeaza LG Band Play are capacitatea de 2300 miliamperi. Aceasta este de tip removable.

lg band play 1

lg band play 2

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).