z4 tablet

Sony Xperia Z4 Tablet este cu siguranta una dintre cele mai atractive tablete lansate anul acesta. Pe langa design-ul extrem de reusit, device-ul din punct de vedere hardware este foarte performant. Procesorul pe care Sony a ales sa-l foloseasca pentru Xperia Z4 Tablet este un octa core Qualcomm Snapdragon 810 cu frecventa la 2 GHz. In momentul de fata acest procesor este cel mai performant din portofoliul celor de la Qualcomm.

In ceea ce priveste restul de specificatii, aceste sunt la fel de impresionante. Avem ecran de 10.1 inch cu rezolutia 2560 x 1600, 3GB RAM memorie, 32GB stocare interna, slot microSD (card de pana la 128GB), camera frontala de 5.1 Megapixeli si camera principala de 8.1 Megapixeli.

Referitor la sunet, Sony Xperia Z4 Tablet dispune de doua difuzoare pozitionate frontal iar ca si tehnologii audio producatorul a ales sa includa Sony 3D Surround Sound, Clear Audio+ si xLoud Experience.

Bateria are capacitatea de 6000 miliamperi iar pe partea de software, tableta are preinstalat sistemul de operare Android 5.0 Lollipop. De mentionat este faptul ca, precum toate device-urile din seria Xperia, Sony Xperia Z4 Tablet este rezistenta la apa si praf.

Din punct de vedere al design-ului si specificatiilor, Sony cu siguranta ofera un produs peste asteptari. Insa cum ramane cu calitatea materialelor si a constructiei? Mai jos sunt mai multe clipuri video in care tableta celor de la Sony este supusa la diverse teste de rezistenta: cadere si zgariere. Ultimul test, cel de impuscare, nu este foarte relevant, insa e cu siguranta interesant.

Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).