Sony Xperia Z4 Tablet, device ce a fost anuntat la Mobile World Congress (MWC) in Barcelona in luna Martie, a primit un clip publicitar oficial din partea Sony. Precum era de asteptat, in clipul video ne sunt prezenate principalele atuuri ale tabletei:

https://youtu.be/GTYvnPQmIzE

Sony Xperia Z4 Tablet este disponibila la precomanda in anumite regiuni ale Europei, insa in ceea ce priveste disponibilitatea in restul regiunilor inca nu se cunosc detalii. Tableta urmeaza a fi lansata in luna Iunie.

Din punct de vedere al specificatiilor avem:

-Ecran de 10.1 inch cu rezolutia 2560×1600, procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 810, 3GB RAM, 32GB stocare interna, slot microSD si sistem de operare Android Lollipop.

z4 tablet 2

z4 tablet 1

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).