orpheus 5

In anii 90 nemtii de la Sennheiser au lansat castile audio din seria Orpheus. La data lansarii acestea au fost considerate a fi cele mai bune casti din lume insa si cele mai scumpe, 16.000 dolari.

In prezent mai exista doar 300 bucati de Sennheiser Orpheus modelul original iar o pereche de casti se vinde pe Ebay cu aproximativ 30.000 dolari.

Compania germana Sennheiser a decis ca e cazul sa lanseze un nou model de casti Orpheus. Noile casti audio Sennheiser Orpheus vor fi lansate spre sfarsitul anului iar pretul va fi de 55.000 dolari. Acestea sunt considerate a fi cele mai scumpe casti din lume.

Sennheiser Orpheus sunt fabricate manual in laboratoare din Germania. Amplificatorul dedicat este realizat din marmura iar castile au grilaje din metal. Sennheiser Orpheus au 8 procesoare audio integrate in chip-ul ESS SABRE ES9018 care emite sunet pe 32bit cu o calitate de pana la 384 kHz.

orpheus 1

orpheus 2orpheus 6

Via: WhatHiFi.com, GIZMODO

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).