Acer a adaugat in seria de monitoare dedicate gaming-ului un nou model Predator. Monitorul are un design reusit cu margini foarte subtiri. Standul este colorat in rosu si negru iar acesta permite inclinarea, rotirea si ajustarea pe inaltime a monitorului.

acer 3

Noul Acer Predator XB271HU are ecran IPS cu diagonala de 27 inch si rezolutie 2K, 2560×1440. Monitorul dispune de tehnologia Nvidia G-Sync iar rata standard de refresh este de 144Hz. Datorita tehnologiei Nvidia G-Sync refresh-ul poate urca pana la 165Hz. Timpul de raspuns este de doar 4 ms, nivelul luminozitatii de 350 cd/m2 iar contrastul de 1000:1.

Ca si porturi incluse avem: 4 USB 3.0, port HDMI si DisplayPort. Acer Predator XB271HU include doua difuzoare de 2W iar pretul este de 800 dolari.

acer 3

acer 2

Via: TechPowerUp TweakTown

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).