Gigabyte a anuntat lansarea placii video bazate pe noul AMD Radeon R9 Fury X. Placa este disponibila la vanzare la nivel global iar pretul se situeaza in jur la 650 dolari. Gigabyte Radeon R9 Fury X este echipata cu 4GB memorie de tip HBM (memorie de banda larga) iar BUS-ul memoriei este de 4096 bit.

Frecventa procesorului grafic este de 1050MHz iar frecventa memoriei este de 1000MHz. Placa video este pe DirectX 12 si este compatibila PCI Express 3.0. Rezolutia maxima suportata este de 4096 X 2160. Gigabyte Radeon R9 Fury X necesita o sursa de 750 watt.

In ceea ce priveste porturile disponibile, avem 3 Display Port si o iesire HDMI. Placa video suporta pana la 4 monitoare conectate simultan.

radeon 1

radeon 2

radeon 3

radeon 4

radeon 5

Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).