sandisk 2

La festivalul de tehnologie mobila, MWC, ce sa desfasurat in Barcelona in luna Martie, SanDisk a prezentat in premiera un card microSD cu capacitatea impresionanta de 200GB. In acest moment cardul este disponibil la vanzare pe site-ul Amazon.com la pretul de 239 dolari.

Din punct de vedere al performantelor, SanDisk Ultra 200GB ofera viteze de citire de pana la 90 MB/s. Gratie capacitatii de stocare generoase, cardul microSD permite stocarea a peste 1200 poze de inalta rezolutie precum si pana la 20 de ore de clipuri video in format Full HD. Cardul SanDisk este rezistent la apa, socuri si temperatura.

sandisk 1

Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).