snapdragon

Urmatorul procesor Qualcomm pentru device-uri din zona de mijloc afiseaza un nivel de performanta impresionant. Pe internet au aparut informatii referitoare la scorurile obtinute de procesorul octa core Qualcomm Snapdragon 620 in aplicatia de testare Geekbench. Procesorul urmeaza a fi lansat de catre producatorul american in perioada urmatoare.

Procesorul testat a fost prezent intr-un device echipat cu 3GB RAM memorie. In testare single core, Qualcomm Snapdragon 620 a obtinut in Geekbench 1513 puncte. Scorul obtinut in testul multicore a fost de 4051 puncte. Pentru a va putea face o idee cat de performant este noul procesor, smartphone-ul Xiaomi Mi Note Pro echipat cu Snapdragon 810 a obtinut in single core 1227 puncte iar in multicore 4424.

Qualcomm Snapdragon 620 consta din 4 Cortex A72 cu frecventa la 1.8GHz si 4 Cortex A53 cu frecventa la 1.2GHz.

bench 1

bench 2

Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Imi plac gadget-urile, in special cele echipate cu Android. Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele mid-range si high-end de peste 6 inci. Recent am facut pasul catre smartphone-ul Xiaomi Mi Mix 3, un fost flagship care inca arata si se misca excelent.