pioneer player 5

In ziua de azi un smartphone este capabil sa inlocuiasca cu succes o intreaga suita de device-uri, de la mp3 playere pana la camere foto digitale.

Cu toate acestea pentru persoanele care prefera sa asculte muzica favorita la o calitate ridicata, performantele audio oferite de un smartphone, fi el si din categoria premium, nu sunt intodeauna satisfacatoare.

Pentru acest tip de utilizatori, Pioneer a lansat un player capabil sa redea fisiere audio de cea mai inalta calitate: FLAC, ALAC, WAV, DSD, DSF, MQA, AIFF etc.

Pioneer XDP-100R include procesor audio dedicat ce este capabil sa redea frecvente intre 20 si 80,000 Hz.

Player-ul este echipat cu WiFi si ruleaza sistem de operare Android. Avem un ecran de 4.7 inch cu rezolutia 720p, 32GB stocare interna si doua slot-uri microSD ce permit fiecare carduri de pana la 128GB.

Pioneer XDP-100R este realizat din aluminiu, are o grosime de 12.7 milimetri iar bateria din dotare ofera o autonomie de pana la 10 ore.

Device-ul va fi lansat pe piata din Japonia la inceputul lunii Noiembrie la pretul de 500 dolari.

pioneer player 2

Sursa 1 Sursa 2

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).