router asus 1

Asus a anuntat lansarea router-ului din seria ROG (Republic of Gamers) RT AC88U, el fiind dedicat pasionatilor de gaming online.

Asus ROG RT-AC88U impresioneaza la prima vedere datorita design-ului spectaculos (arata ca un OZN). Pe langa asta, device-ul este impresionant si prin specificatiile hardware de top.

Router-ul este dual band si este capabil de pana la 2.1Gbps pe banda de 5GHz si 1Gbps pe banda de 2.4GHz. Gratie latimii de banda foarte generoasa, sesiunile de online gaming, video streaming-ul 4K si vitezele de download sunt la cel mai inalt nivel.

Avem 8 porturi gigabit, port USB 3.0 si USB 2.0. Cele 4 antene din dotare ofera semnal wireless pe o suprafata de pana la 500 metri patrati.

Asus ROG RT-AC88U este echipat cu procesor dual core de 1.4GHz. Asus nu a oferit detalii despre pret sau o data exacta de lansare. Tot ceea ce se stie e ca router-ul va debuta pe piata in perioada urmatoare.

router asus 4 router asus 2

Sursa 1 Sursa 2

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).