lg watch urbane 2nd edition

LG a anuntat lansarea a unui nou model a smartwatch-ului LG Watch Urbane. Cu ce iese in evidenta noul ceas inteligent fata de competitie este faptul ca include conectivitate 4G LTE. Practic LG Watch Urbane 2nd Edition permite efectuarea de apeluri vocale fara a fi nevoie ca device-ul sa fie conectat la un smartphone.

Noul device are un ecran de tip P-OLED cu diagonala de 1.38 inch si rezolutie 480×480. La interior regasim un procesor Qualcomm Snapdragon 400 de 1.2GHz, 768MB RAM, 4GB stocare si o baterie cu capacitatea de 570 miliamperi. LG Watch Urbane 2nd Edition este construit din metal si include senzor de masurare a batailor inimii, GPS, accelerometru, compass si barometru. Ca si sistem de operare avem Android Wear.

Noul smartwatch LG isi va face debutul in regiuni precum SUA si Coreea de Sud. Device-ul va ajunge si pe piata din Europa. Inca nu se cunosc detalii referitoare la pret.

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).