xperia z5compact

Sony Xperia Z5 Compact a fost pus la vanzare in Europa in regiuni precum Anglia, Polonia, Suedia, Spania si Italia. Pretul telefonului este de aproximativ 600 Euro.

In aceasta suma cumparatorul primeste un smartphone de dimensiuni compacte ce are un ecran cu diagonala de 4.6 inch si rezolutie 1280×720. Sony Xperia Z5 Compact este echipat la interior cu procesor octa core Qualcomm Snapdragon 810, 2GB RAM, 32GB stocare interna, baterie de 2700 miliamperi si sistem de operare Android Lollipop.

Precum majoritatea device-urilor din seria Xperia, Sony Xperia Z5 Compact este rezistent la apa si praf. De mentionat este faptul ca smartphone-ul include scanner de amprenta si camera foto principala de 23 Megapixeli capabila de filmare la rezolutia 4K.

Mai mult ca sigur, noul smartphone Sony va fi disponibil in perioada urmatoare si pe piata din Romania.

Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).