Pentru o perioada scurta de timp pe site-ul Microsoft Store din Anglia au fost listate din cate se pare accidental viitoarele smartphone-uri Lumia 950 si Lumia 950 XL. Conform diverselor informatii ce circula pe internet, noile device-uri urmeaza a fi lansate oficial pe data de 6 Octombrie.

Lumia-950-MS-store

Conform informatiilor publicate pe site-ul Microsoft Store UK, noile smartphone-uri vor avea ultimul sistem de operare Windows si specificatii hardware de top. Ambele telefoane vor avea ecran cu rezolutie QHD, 32GB stocare interna si camera foto de 20 Megapixeli. Lumia 950 XL va putea fi incadrat in categoria phablet gratie ecranului de 5.7 inch. Celalalt model, Lumia 950 va avea ecran cu diagonala de 5.2 inch.

In ceea ce priveste restul de specificatii, detaliile neoficiale aparute online indica faptul ca modelul de Lumia cu diagonala de 5.7 inch va avea procesor Qualcomm Snapdragon 810 si baterie de 3300 miliamperi. Lumia 950 va fi echipat cu procesor Qualcomm Snapdragon 808 si va avea o baterie de 3000 miliamperi. Ambele smartphone-uri vor fi echipate cu port USB de tip C.

Data de 6 Octombrie este foarte aproape, asa ca ramane de vazut care vor fi specificatiile finale ale celor doua device-uri Lumia.

Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).