In ultima perioada pe internet au fost multe scurgeri privind aspectul noilor telefoane Oppo ce urmeaza a fi lansate: Oppo R7 si Oppo R7 Plus. Intr-un final producatorul a pus capat speculatiilor referitoare la modul cum vor arata cele doua telefoane prin lansarea a unor imagini oficiale.

Ambele smartphone-uri au design de tip unibody iar carcasa este din metal. Pe langa asta regasim sticla 2.5D si un display cu margini extrem de subtiri. Modelul cu diagonala mai mare, Oppo R7 Plus, va include butoane de control de tip on-screen (butoane incluse in display) si cititor de amprenta.

OPPO R7, R7 Plus se asteapta a fi lansate in Beijing pe data de 20 Mai.

OPPO_R7_Plus_Front

OPPO_R7_Plus_Rear

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).