In ceea ce priveste Oppo R7, in ultima perioada pe mediul online au fost publicate diverse poze cu ceea ce se banuieste a fi noul smartphone al celor de la Oppo.

Conform unor informatii ce provin din China, posibila data de lansare a lui Oppo R7 este 20 Mai. Potrivit aceleasi surse e foarte probabil ca in aceeasi zi Oppo sa anunte si modelul R7 Plus.

Referitor la specificatiile lui Oppo R7, se asteapta ca smatphone-ul sa aiba un ecran Full HD (1920×1080) de 4.7 inch, procesor octa core MediaTek MT6795 pe 64 bit si camera foto de 20.7 Megapixeli.

Despre Oppo R7 Plus inca nu se stie nimic cu privire la specificatii insa este foarte posibil sa fie un model cu ecran de 5.5 inch sau mai mare si rezolutie Quad HD (2560×1440).

Ramane de vazut daca data de 20 Mai se dovedeste a fi cea corecta si daca vom fi martori la lansarea a celor doua smartphone-uri.

oppo r7 2

Sursa: TheBinaryTrend

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).