Alaturi de smartphone-ul Xiaomi Mi5, producatorul chinez se pregateste a lansa in perioada urmatoare device-ul cu diagonala generoasa intitulat Xiaomi Mi5 Plus. Smartphone-ul si-a facut aparitia intr-un set de imagini pe site-ul agentiei de certificare din China, TENAA. Pe langa poze, avem de asemenea o lista cu specificatiile hardware.

Xiaomi Mi5 Plus are ecran IPS de 5.7 inch cu rezolutia 2560×1440. Procesorul pare a fi Qualcomm Snapdragon 820, procesor ce urmeaza sa fie lansat cam prin luna Septembrie. Restul de specificatii includ: 4GB RAM DDR4, 64GB stocare interna, baterie de 3500 miliamperi si sistem de operare Android Lollipop cu interfata MIUI.

Camera foto principala este de 13 Megapixeli si include blitz LED dual tone iar camera frontala are un senzor de 4 Megapixeli. Xiaomi Mi5 Plus masoara in grosime 6.95mm si conform pozelor, device-ul pare a avea carcasa din material policarbonat iar marginile sunt din metal.

mi5 plus

mi5 plus1

Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).