Mstar S700 Pro este un smartphone produs in China ce urmeaza a debuta in mod oficial in jurul lunii Octombrie. Ce impresioneaza la device sunt specificatiile hardware de top si pretul estimativ de 480 dolari. De mentionat este ca telefonul include senzor de amprenta si port USB de tip C.

Mstar S700 Pro va avea un ecran din sticla 2.5D de 5.5 inch cu rezolutia 2560×1440. Ecranul va fi protejat de Gorilla Glass 3. Conform informatiilor aparute online, device-ul va fi echipat cu procesorul quad core pe 64bit Qualcomm Snapdragon 820 cu frecventa impresionanta de 3GHz si placa grafica Adreno 530.

Smartphone-ul va include 4GB RAM precum si 32GB stocare interna. Vom avea de asemenea slot microSD ce este compatibil cu carduri de pana la 128GB. Bateria va avea capacitatea de 3500 miliamperi iar camerele foto din dotare vor fi de 21MP cea principala si 11MP cea frontala. In zona de software, sistemul de operare este Android 5.1.1

mstar 1

mstar 2

mstar 3

Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).