HTC One A9 urmeaza a fi lansat in curand, si anume pe 20 Octombrie. Nu mai este nici un secret referitor la modul in care va arata telefonul deoarece in ultima vreme au aparut diverse imagini cu viitorul device. Cum data de lansare se apropie, scurgerile de informatii sunt tot mai dese. Iata ca HTC One A9 a fost surprins recent intr-un nou set de poze live neoficiale.

htc one a9 4

htc one a9 2

htc one a9 3

Posibilele specificatii hardware ce au ajuns online releva faptul ca device-ul nu este unul high end. Are ecran de 5 inch Full HD, procesor Qualcomm Snapdragon 617 si 2GB RAM.

Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).