Recent pe site-ul agentiei chineze de certificare a device-urilor mobile, TENAA, a aparut listat smartphone-ul Samsung cu nume de cod SM-G5500. Este vorba despre Samsung Galaxy Grand On. Smartphone-ul face parte din categoria entry level si include ecran de 5.1 inch cu rezolutia 720p, procesor dual core de 1.2GHz, 1GB RAM, 8GB stocare si slot microSD.

Sistemul de operare este Android 5.1 Lollipop iar camera foto principala este de 8 Megapixeli. In ceea ce priveste camera frontala, aceasta este de 5 Megapixeli. Samsung Galaxy Grand On masoara in grosime 8.5 milimetri si are o greutate de 140 grame. Smartphone-ul va fi lansat in perioada urmatoare.

galaxy grand

Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).