Conform informatiilor care circula online de ceva vreme, HTC se pregateste de lansarea smartphone-ului One A9 pe data de 20 Octombrie. Din cate se pare HTC One A9 nu va fi echipat cu cele mai performante componente disponibile pe piata. Device-ul va fi unul din zona de mijloc. Ecranul va avea o diagonala de 5 inch si rezolutia 1920×1080 iar procesorul va fi Qualcomm Snapdragon 617.

Continuand cu specificatiile, HTC One A9 va include 2GB RAM, baterie de 2150 miliamperi, camera foto principala de 13 Megapixeli si camera frontala de 4 Megapixeli de tip UltraPixel. Sistemul de operare preinstalat va fi Android Marshmallow. Pe langa specificatiile hardware, avem si cateva imagini surprinse live.

htc one a9

Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).