Gigabyte, companie cunoscuta pentru componentele hardware de PC, a anuntat lansarea a 4 noi telefoane cu preturi de sub 100 euro: Gigabyte Classic si Classic Lite plus Gigabyte Essence si Essence 4.

gigabute classic 1

Gigabyte Classic este modelul care ofera cele mai bune specificatii hardware. Smartphone-ul include ecran de 5 inch cu rezolutia 1280×720, procesor quad core Cortex A7, placa grafica Mali 400, 1GB RAM, 8GB stocare interna si camera foto principala de 8MP. Camera frontala are senzor de 5MP iar bateria de pe device are capacitatea de 2000 miliamperi. Gigabyte Classic are in dotarea standard conectivitate dual SIM si 3G. Sistemul de operare preinstalat este Android 5.1 Lollipop. Smartphone-ul este comercializat pentru 95 euro.

gigabyte classic lite

Gigabyte Classic Lite are specificatii inferioare modelului standard. Avem ecran de 5 inch cu rezolutia 854 x 480, acelasi procesor quad core Cortex A7 insa cu frecventa mai scazuta, 512MB RAM, 8GB stocare interna si slot microSD. Telefonul ruleaza Android 4.4 KitKat si are in dotare baterie de 2100 miliamperi. Camera foto de pe partea din spate este de 5MP iar cea frontala are senzor de 2MP. Gigabyte Classic Lite costa in jur la 75 euro.

gigabyte essence

Gigabyte Essence este un smartphone cu ecran de 4.5 inch si rezolutie 854×480. Procesorul si camerele foto sunt aceleasi care se regasesc pe modelul Classic Lite. In zona de software device-ul este echipat cu Android 4.4 KitKat. Bateria are capacitatea de 1600 miliamperi. Pretul este de sub 70 euro.

gigabyte essence 4

Gigabyte Essence 4 este cel mai accesibil model. In suma de 55 euro cumparatorul primeste un smartphone cu ecran de 4 inch si rezolutie 800×480, procesor dual core de origine MediaTek, 4GB stocare interna, slot microSD, camera principala de 2MP, camera frontala de 0.3MP si baterie de 1300 miliamperi.

Via

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).