galaxy view 1

Tableta „mamut” Samsung Galaxy View cu diagonala impresionanta de 18.4 inch si-a facut aparitia pe un magazin online ca fiind disponibila la precomanda pentru pretul de 600 dolari. Magazinul nu a oferit detalii cu privire la data de lansare a tabletei.

Pe langa pret, shop-ul online a listat cateva imagini noi cu Samsung Galaxy View cat si specificatiile hardware. Tableta are ecran TFT de 18.4 inch cu rezolutia Full HD. Platforma hardware este compusa din procesor octa core Exynos7580 de 1.6GHz, 2GB RAM si 32GB stocare. Slotul microSD din dotare permite carduri de pana la 128GB.

Samsung Galaxy View ofera suport pentru conectivitatea 4G LTE iar device-ul poate efectua apeluri vocale. Tableta este disponibila si in varianta doar cu conectivitate WiFi.

Bateria din dotare are capacitatea de 5700 miliamperi iar conform site-ului de shopping aceasta asigura o autonomie de pana la 8.5 ore la rularea de continut video.

Samsung Galaxy View este echipat cu difuzoare stereo, Bluetooth 4.1, WiFi dual band 802.11 a/b/g/n/ac, port microUSB 2.0, GPS si camera frontala de 2.1 Megapixeli ce poate inregistra clipuri video la rezolutia Full HD cu 30 fps. Sistemul de operare preinstalat este Android Lollipop.

galaxy view 2

galaxy view 3

galaxy view 4

Via Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).