meizu pro 5 2

Pe site-ul AnTuTu a fost publicata lista cu smartphone-urile care au obtinut punctajele cele mai ridicate in celebra aplicatie de testare. In mod surprinzator pozitia fruntasa este ocupata de proaspat lansatul Meizu Pro 5. Smartphone-ul a obtinut in AnTuTu 76852 puncte. Pe locul 2 la o distanta considerabila se afla Samsung Galaxy Note 5. Device-ul a punctat 72156.

In ceea ce priveste Meizu Pro 5, de mentionat este ca procesorul de la interior este furnizat de Samsung. Avem un octa core Exynos 7420 de 2.1GHz. Smartphone-ul mai include placa grafica Mali T760 si 4GB RAM DDR4.

antutu 1

Via

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).