g.skill 1

G.Skill, producator cunoscut pentru memoriile RAM de PC, a anuntat lansarea unui kit de memorie RAM de 128GB DDR4. Kit-ul are frecventa standard extrem de ridicata si este pentru calculatoarele de gaming sau pentru persoanele care pur si simplu vor sa aiba un sistem super rapid cu multa memorie RAM.

Kit-ul de memorie de la G.Skill este compatibil cu placile de baza Intel X99. Viteza de lucru a acestor memorii este una foarte impresionanta, 3000 mHz. Ca si aspect kit-ul de 128GB DDR4 arata senzational fiind disponibil in culorile rosu si negru. Kit-ul de memorie G.Skill este compus din 8 module de 16GB.

Memoriile vor fi puse la vanzare pe la sfarsitul lunii Ianuarie la pretul de aproximativ 850 dolari.

g.skill 2

Sursa: Tomshardware.com

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).