MSI Vortex 3

MSI a prezentat la festivalul de tehnologie CES 2016 din Las Vegas un PC de gaming extrem de mic si performant care pe mine personal m-a lasat fara cuvinte.

Denumit MSI Vortex, PC-ul in primul rand arata incredibil. Are design parca desprins din filmele SF iar configuratia este extraordinar de puternica.

Sincer chiar nu pot sa-mi dau seama cum a reusit MSI sa instaleze componente atat de mari si puternice intr-o carcasa minuscula. Configuratia este una super performanta care poate rula fara probleme jocuri la rezolutia 4K.

MSI Vortex 2

Procesorul este unul dintre cele mai tari modele de la Intel. Avem procesor quad core Core i7-6700K cu frecventa standard de 4.0GHz. Procesorul ultra performant poate ajunge pana la 4.2GHz.

Placile video instalate pe MSI Vortex clar fac pereche foarte buna cu super procesorul Intel. Placile sunt extrem de puternice. Avem doua Nvidia GeForce GTX 980 ce functioneaza in configuratie SLI.

Ambele placi video de la Nvidia sunt variantele care de obicei se gasesc in calculatoarele mari de tip desktop. Modelul de top al acestui mini PC de gaming are 64GB RAM DDR4.

Bestia are la exterior lumini de tip LED ce pot fi setate in orice culoare. MSI Vortex in configuratie de top costa in jur la 4000 dolari. Super PC-ul va fi pus la vanzare in curand.

MSI Vortex 1

msi vortex 5

MSI Vortex 4

Sursa: PCWatch PCWorld.com Tomsguide.com

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).