Nvidia urmeaza sa lanseze in perioada urmatoare consola de gaming intitulata Shield ce va include sistem de operare Android TV. Din cate se pare Nvidia va pune la dispozitie cel putin doua versiuni ale acestei console: o versiune Shield standard (foarte probabil sa vina cu 16GB stocare interna) si o versiune Shield Pro cu hard disk de 500GB. Aceste scurgeri de informatii provin de pe urma listarii consolei pentru o scurta perioada de timp pe site-ul Amazon.com.

nvidia shield

Consola de gaming Nvidia Shield va fi echipata cu procesor Nvidia Tegra X1, 3GB RAM, doua porturi USB 3.0, port HDMI 2.0, WiFi 802.11 ac 2×2 MIMO, Bluetooth 4.1, slot microSD (card de pana la 128GB). Consola este capabila sa redea continut video 4K la 60 fps.

nvidia shield 2

Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Imi plac gadget-urile, in special cele echipate cu Android. Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele mid-range si high-end de peste 6 inci. Recent am facut pasul catre smartphone-ul Xiaomi Mi Mix 3, un fost flagship care inca arata si se misca excelent.