dirt rally

Conform oficialului de la Codemasters, Paul Coleman, jocul Dirt Rally, ce in acest moment este un titlu exclusiv pentru PC, va fi lansat la un moment dat si pe console.

Dirt Rally este un joc de tip rally total diferit fata de titlurile Dirt lansate de Codemasters. Practic avem de-a face cu un joc similar ca structura cu clasicul Collin Mcrae 2.

Dirt Rally a fost lansat pe platforma online Steam Early Access. Aceasta platforma este dedicata jocurilor ce inca se afla in stadiul de dezvoltare.

In decursul acestui an developer-ul Codemasters urmeaza sa introduca in Dirt Rally stagii precum Pikes Peak, curse de tip rallycross, masini noi si trasee suplimentare din tari precum Finlanda, Germania si Suedia.

Jocul Dirt Rally include 36 de trasee, efecte de vreme, ciclu zi-noapte si 17 masini de raliu din diverse perioade.

ABOUT THE AUTHOR:

Imi plac gadget-urile, in special cele echipate cu Android. Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele mid-range si high-end de peste 6 inci. Recent am facut pasul catre smartphone-ul Xiaomi Mi Mix 3, un fost flagship care inca arata si se misca excelent.