Bugatti Chiron 7

La festivalul auto din Geneva, Bugatti a prezentat noul lor super bolid. Bugatti Chiron arata senzational si in acest moment este cea mai rapida masina de serie din lume avand o viteza maxima de 420kmh.

Masina poate atinge o viteza de varf mai are insa aceasta este limitata electronic. Sprintul de la 0-100kmh se face in sub 2.5 secunde.

Performantele incredibile ale Bugatti Chiron se datoreaza motorului cu specificatii de pe alta planeta. Motorul este W16 de 8 litri cu 4 turbine mari. Puterea maxima este de 1500 cai putere.

Cauciucurile sunt special construite de Michelin. Doar 500 modele de Bugatti Chiron vor fi construite iar pretul unui exemplar este de 2.4 milioane euro.

Intreaga masina este realizata pe cadru din fibra de carbon. Sistemul de evacuare e din titan iar farurile sunt de tip LED.

Bugatti Chiron 6

Interiorul arata superb si este captusit cu piele. Bugatti Chiron are mai multe moduri de rulare. Modul Auto se activeaza la viteza de 50kmh. La peste 180kmh se activeaza modul Autobahn.

Daca te afli pe o pista de curse se poate activa modul de rulare sportiv. Pentru ca masina sa atinga viteza maxima de 420kmh, e nevoie de activarea acesteia cu o cheie separata.

Ca si look bolidul arata pur si simplu incredibil. Mai jos am publicat cateva poze cu Bugatti Chiron facute live in Geneva. Vizionare placuta.

Bugatti Chiron 1

Bugatti Chiron 2

Bugatti Chiron 4

Bugatti Chiron 5

Sursa: TheVerge.com

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).

Next Article >