bmw m4 1

Dupa parerea mea acest BMW M4 arata deosebit. Culoarea verde plus modificarile aduse la caroserie dau un aer foarte nervos masinii.

Capota si eleronul sunt din fibra de carbon. Bara din fata este usor modificata avand in partea de jos insertii de carbon.

Pe partile laterale tuner-ul a instalat praguri M Performance iar sistemul de evacuare este Akrapovic cu tevi din titan.

bmw m4 8

Masina nu este impresionanta doar la exterior. Motorul standard de pe BMW M4 este turbo si are 425 cai putere.

Tuner-ul a urcat puterea motorului turbo pana la 540 cai. Bestia ajunge la 100km/h in sub 4 secunde iar viteza maxima depaseste 300km/h.

Spre deosebire de alte modele de BMW M4 tunate, acesta arata foarte bine. Modificarile aduse la exterior nu sunt exagerate, ele pastrand design-ul original al masinii.

Eleronul se integreaza perfect in forma bolidului iar ca si dimensiuni pot sa zic ca e foarte ok.  La interior, bordul a primit cateva insertii de carbon iar pedalele de acceleratie si frana au fost schimbate.

bmw m4 7

bmw m4 3

bmw m4 2

bmw m4 6

bmw m4 4

bmw m4 9

Sursa: Carscoops.com

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).