La festivalul de tehnologie Computex 2015 ce se desfasoara in Taipei, Asus a anuntat ceasul inteligent intitulat ZenWatch 2. Acesta este cel de-al doilea smartwatch Asus cu sistem de operare Android Wear.

ZenWatch 2 va fi disponibil in doua dimensiuni: 49×41 mm si bratara cu latime de 22mm si 45×37 cu bratara de 18mm. Specificatiile sunt identice pentru ambele variante:

-Ecran de tip AMOLED protejat de sticla 2.5D Corning Gorilla Glass 3, procesor Qualcomm, sistem de operare Android Wear, rezistent la apa (ZenWatch 2 are certificare IP67) si cablu de incarcare cu magnet.

In ceea ce priveste pretul si data de lansare a Asus ZenWatch 2, inca nu sunt informatii disponibile.

zenwatch 2

zenwatch 2 1

zenwatch 2 2

Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).