htc phones

Pe data de 28 Mai la evenimentul Google I/O au fost dezvaluite detalii ale viitorului sistem de operare Android M. Compania chineza HTC a profitat de aceasta ocazie si a confirmat in mod oficial faptul ca smartphone-urile HTC One M9 si One M9+ vor primi actualizarea la urmatorul sistem de operare ce va fi lansat de Google si anume Android M.

Acest anunt a fost facut pe Twitter de catre managerul de comunicatii online al HTC, Jeff Gordon. Conform anuntului facut de oficialul HTC, in curand vor fi anuntate alte smartphone-uri ce vor primi actualizarea la Android M. Ca si opinie personala, HTC One M8 si inclusiv One M7 se vor numara printre telefoanele HTC ce vor primi actualizarea la noul sistem de operare Android.

htc android m

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).