Ceasul inteligent al celor de la Asus intitulat VivoWatch dedicat pasionatilor de miscare in aer liber este disponibil la vanzare pe teritoriul Europei. In acest moment Asus VivoWatch poate fi achizitionat din regiuni precum Germania, Austria si Marea Britanie. Preturile pornesc de la 150 euro.

Cu siguranta in saptamanile urmatoare smartwatch-ul Asus va fi disponibil in mai multe tari, printre care e foarte probabil sa se numere si Romania.

Asus VivoWatch are un ecran de tip monochrome cu rezolutia 128×128, acesta fiind protejat de Corning Gorilla Glass 3. Ceasul este echipat cu Bluetooth 4.0, senzor de miscare, senzor ce masoara bataile inimii cu tehnologia ASUS VivoPulse si senzor UV.

Asus VivoWatch este rezistent la apa avand certificare IP67. Sistemul de operare este unul proprietar Asus iar conform producatorului bateria din dotare ofera o autonomie de pana la 10 zile.

vivowatch 1

vivowatch 2

vivowatch 3

vivowatch 4

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).