htc aero phone

Din punct de vedere al vanzarilor HTC One M9 nu a performat foarte bine. Acest aspect se datoreaza faptului ca telefonul nu este cu mult diferit fata de modelul anterior, HTC One M8.

Datorita vanzarilor sub asteptari, compania taivaneza in acest moment nu se afla intr-o situatie ideala. Datorita acestui aspect pe internet au aparut inclusiv zvonuri referitoare la o potentiala achizitie a HTC de catre Asus. Aceste zvonuri au fost infirmate ulterior de catre oficialii HTC.

Urmatoarea perioada este extrem de importanta pentru HTC. Practic au nevoie de un device special din punct de vedere al specificatiilor pentru a putea inregistra venituri decente.

Online au aparut detalii referitoare la un nou smartphone HTC ce urmeaza a fi lansat prin luna Octombrie. Este vorba despre HTC Aero, iar conform zvonurilor noul telefon va fi echipat cu ecran cu sticla 2.5D ce va fi protejat de Corning Gorilla Glass 4. Rezolutia ecranului va fi de 2560×1440.

Din cate se pare HTC va introduce pe Aero o camera foto de noua generatie ce ofera suport pentru fisierele de tip RAW si va fi capabila de realizarea de poze de calitate ridicata chiar si in conditii de iluminare scazuta.

Luna Octombrie nu este foarte departe, asa ca ramane de vazut la data lansarii daca aceste zvonuri se vor dovedi a fi adevarate.

Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).