Xiaomi Mi TV 3S 1

Xiaomi a anuntat primul lor televizor LED curbat. Ce este incredibil la Xiaomi Mi TV 3S e grosimea de doar 5.9 milimetri. Pe piata nu cred ca sunt smartphone-uri atat de subtiri. Acest model este urmasul lui Xiaomi Mi TV 3, televizor lansat anul trecut prin Octombrie.

Televizorul are diagonala impresionanta de 65 inch si foloseste un ecran Samsung cu unghi de vizualizare la 178 grade. Xiaomi Mi TV 3S are rezolutie 4K si carcasa din metal.

Partea de smart care include procesorul, memoria RAM si stocarea nu sunt instalate in televizor. Acesta este principalul motiv pentru care modelul este atat de subtire.

Toata partea de smart este inclusa in accesoriul Mi TV Bar ce mai include sistem audio cu 6 difuzoare. Platforma hardware este compusa din procesor quad core de 1.4GHz Mstar 6A928, 2GB RAM si 8GB stocare.

Xiaomi Mi TV 3S clar are specificatii foarte impresionante. Mi se pare incredibil faptul ca masoara in grosime doar 5.9mm. Televizorul se vinde in China pentru aproximativ 1077 dolari.

Specificatii pentru Xiaomi Mi TV 3S

  • Ecran curbat Samsung 65 inch cu rezolutie 4K, 3840×2160
  • Carcasa din metal; 5.9mm grosime
  • Procesor quad core Mstar 6A928 de 1.4GHz; placa grafica Mali 760
  • 2GB RAM, 8GB stocare interna
  • WiFi dual band, port USB 3.0, port USB 2.0, 3xHDMI 2.0, VGA
  • Decodare audio Dolby si DTS
  • Sistem audio cu 6 difuzoare

Xiaomi Mi TV 3S 2

Via: Gizmotimes.com

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).